Chevrolet Spark

1.0 16V, 15dkm NAP! Apk 2-2025! Zat en Zondag OPEN!

Alles over deze personenauto

Over de Chevrolet Spark

Kilometerstand 15.842 km
Bouwjaar 2011
Kleur Grijs metallic
Interieurkleur Licht grijs
Bekleding Stof
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Hatchback (5-drs)
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 09 februari 2025
Onderhoudsboekje Beschikbaar
BTW/Marge marge
Kenteken 58-RNH-7
Wegenbelasting € 60 tot € 68 per kwartaal

De directe rijklaarprijs zonder inruil is 5.899! Voor dit bedrag heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. De showroom vraagprijs van deze auto is 6.450 dus als u niets inruilt dan wordt u een korting verleend van 551 euro! Deze unieke, uiterst betrouwbare en goed onderhouden Chevrolet Spark in de LS uitvoering is een origineel Nederlandse auto met Nationale Auto Pas (dus die 15.842 km zijn ook de ECHTE km's!!) en is APK gekeurd t/m 09 febvruari 2025! Deze Spark is verder uitgerust met de zuinige, 68 Pk sterke 1.0 16V motor en is oa voorzien van audiosysteem met USB, centrale vergrendeling, abs, stuurbekrachtiging en airco!

KONINGSDAG ZATERDAG 27 APRIL EN ZONDAG 28 APRIL ZIJN WIJ GEWOON GEOPEND!! Wij bieden deze auto aan inclusief een minimaal 3 maanden geldige apk (bij minder dan 3 maanden apk wordt de auto gratis voorzien van een nieuwe apk keuring!). De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Afleverpakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan (zie onze website!). Wij kunnen ter plekke auto's te naam stellen, uw oude auto vrijwaren en ook kunt u bij ons pinnen!! WIJ ADVERTEREN MET SCHERPE, VASTE MEENEEMPRIJZEN!! Natuurlijk is het ook mogelijk om uw auto in te ruilen!! Stuur (liefst via de mail!) ons de gegevens van uw auto zoals kenteken en km stand, geef de technische en uiterlijke staat goed door, en stuur foto's mee dan maken wij voor u een vrijblijvende offerte! U bent van harte welkom om eens een kijkje bij ons te nemen! Let op! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 68 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 995cc
Topsnelheid 154 km/h
Gewicht 839 kg
Wielbasis 237 cm
Lengte 366 cm
Breedte 160 cm
Hoogte 155 cm

Opties

Exterieur
Achterspoiler Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Bumpers in carrosseriekleur Metaalkleur Getint glas
Infotainment
Radio-cd/mp3 speler Multimedia-voorbereiding
Interieur
Elektrische ramen voor en achter Boordcomputer Hoofdsteunen voor en achter Achterbank in delen neerklapbaar Stuur verstelbaar Stuurbekrachtiging Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Airco
Veiligheid
Airbag bestuurder Airbag passagier Airbag(s) hoofd voor Airbag(s) hoofd achter Airbag(s) side voor Anti Blokkeer Systeem Alarm klasse 1(startblokkering)
Overige
centrale vergrendeling met afstandsbediening

Milieu

EnergielabelB
Verbruik (snelweg) 4.2 liter per 100km
CO2 uitstoot 119 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Sem Steuten
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 (0)6 - 126 742 78
NL
Totaal € 5.899
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Of lease vanaf € 117 per maand
Totaal € 5.899