Wie zijn wij ?

Begin 2004 begon Marc Arnouts zijn bedrijf Ocassion Centrum Heeze. Na 14 jaar werkzaam geweest te zijn in de dealer wereld besloot hij tot de oprichting van een autobedrijf gespecialiseerd in de verkoop van occasions in de prijsklasse tot ongeveer € 20.000.

De manier van werken werd dezelfde manier van werken als de 14 jaar daarvoor, mensen op een fatsoenlijke en nette manier proberen te helpen aan een betaalbare, betrouwbare wagen . Het werd een succes, al snel groeide het bedrijf van zo’n 20 occasions naar de 90 a 100 auto’s die er tegenwoordig staan. Er werd na 4 jaar al een grotere showroom en een grotere werkplaats gebouwd en in 2014 werd het pand helemaal gerenoveerd.

ocassioncentrum heeze

De naam van het bedrijf, met het woord “ocassion” verkeerd geschreven, werd gekozen om onderscheidt te maken met de vele andere bedrijven in de goedkopere prijsklasse. Wij dachten en denken namelijk dat onze manier van verkopen de juiste manier is! Netjes en fatsoenlijk, ook na de eventuele verkoop!

Ruim 34 jaar verkoop ervaring heeft ons gevormd tot wat wij nu zijn: een betrouwbaar en betaalbaar adres voor uw betaalbare occasion!  Bij eventuele calamiteiten proberen wij altijd een BUDGET oplossing voor u te vinden, zodat voor u en voor ons de kosten zo laag mogelijk blijven! Ons streven is om te proberen elke klant tevreden te houden. Onze deur staat altijd wagenwijd open, de drempel is laag. En met onze afleverpakketten kunt u ook zelf zorgdragen voor een stukje extra zekerheid! Ook werken wij samen met CarGarantie, waardoor zelfs garantie tot 24 maanden mogelijk is!

Hebben wij uw interesse gewekt? Kom dan gerust eens langs, u bent van harte welkom in onze showroom aan de Industrieweg 31 te Heeze! De koffie staat altijd bruin!

Met vriendelijke groet,

Marc Arnouts en Sem Steuten