Citroën C1

1.0 VTi Origins, Camera, Carplay, Zat en Zondag OPEN!

Alles over deze personenauto

Over de Citroën C1

Kilometerstand 57.580 km
Bouwjaar 2019
Kleur Grijs metallic
Interieurkleur Donker grijs
Bekleding Stof
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Hatchback (5-drs)
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 4
APK geldig tot 11 oktober 2025
Onderhoudsboekje Dealer-onderhouden
BTW/Marge BTW
Kenteken G-486-JP
Wegenbelasting € 67 tot € 73 per kwartaal

De directe rijklaarprijs zonder inruil is 10.499! Voor dit bedrag heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. De showroom vraagprijs van deze auto is 10.950 dus als u niets inruilt dan wordt u een korting verleend van 451 euro! Deze sportieve, betrouwbare en goed onderhouden Citroen C1 in de ORIGINS uitvoering is een Nederlandse auto met Nationale Auto Pas en is APK gekeurd t/m 11 oktober 2025! Deze C1 Origins is verder uitgerust met de zuinige, 73 Pk sterke 1.0 VTi motor en is oa voorzien van audiosysteem met bluetooth, lm velgen, achteruitrij camera, multifunctioneel stuur en geregelde airco!

KONINGSDAG ZATERDAG 27 APRIL EN ZONDAG 28 APRIL ZIJN WIJ GEWOON GEOPEND!! Wij bieden deze auto aan inclusief een minimaal 3 maanden geldige apk (bij minder dan 3 maanden apk wordt de auto gratis voorzien van een nieuwe apk keuring!). De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Afleverpakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan (zie onze website!). Wij kunnen ter plekke auto's te naam stellen, uw oude auto vrijwaren en ook kunt u bij ons pinnen!! WIJ ADVERTEREN MET SCHERPE, VASTE MEENEEMPRIJZEN!! Natuurlijk is het ook mogelijk om uw auto in te ruilen!! Stuur (liefst via de mail!) ons de gegevens van uw auto zoals kenteken en km stand, geef de technische en uiterlijke staat goed door, en stuur foto's mee dan maken wij voor u een vrijblijvende offerte! U bent van harte welkom om eens een kijkje bij ons te nemen! Let op! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 73 pk
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 998cc
Topsnelheid 160 km/h
Gewicht 815 kg
Wielbasis 234 cm
Lengte 347 cm
Breedte 163 cm
Hoogte 146 cm

Opties

Exterieur
Dimlichten automatisch Lichtmetalen velgen 15" Bumpers in carrosseriekleur Metaalkleur Buitenspiegels in carrosseriekleur Getint glas mistlampen voor Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar LED dagrijverlichting Chroom delen exterieur
Infotainment
Multimedia-voorbereiding Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Radio Stuurwiel multifunctioneel
Interieur
Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Airco (automatisch) Lederen versnellingspook Boordcomputer Elektrische ramen voor Lederen stuurwiel Achterbank in delen neerklapbaar Hoofdsteunen achter Stuur verstelbaar
Veiligheid
Hill hold functie Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag(s) side voor Anti doorSlip Regeling Airbag passagier Brake Assist System Bandenspanningscontrolesysteem Anti Blokkeer Systeem Isofix bevestiging voor kinderzitjes Achteruitrijcamera Airbag(s) hoofd achter Airbag(s) hoofd voor Airbag bestuurder Alarm klasse 1(startblokkering)
Overige
extra getint glas achter centrale vergrendeling met afstandsbediening Apple Carplay/Android Auto

Milieu

EnergielabelB
CO2 uitstoot 111 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Marc Arnouts
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 (0)6 - 513 988 53
NL
Totaal € 10.499
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Of lease vanaf € 168 per maand
Totaal € 10.499