OCASSION CENTRUM HEEZE, DÉ SPECIALIST IN DE GOEDKOPERE PRIJSKLASSE.

Begin 2004 opende Ocassion Centrum Heeze haar deuren. Door de sterke groei werd het pand in 2008 uitgebreid met onder andere extra showroomruimte en een grotere werkplaats en in 2014 werd het pand helemaal gerenoveerd! Wij bieden u hier een uitgebreide collectie met occasions aan in de prijsklasse tot ongeveer E 6000,-.  Onderhoud, APK, inruil, financiering en garantie behoren alle tot onze mogelijkheden.

Hebben wij uw interesse gewekt, en wilt u meer weten over een occasion neem dan gerust contact met ons op! Of wilt u een occasion komen bezichtigen? Dan bent u van harte welkom in onze showroom aan de Industrieweg 31 te Heeze! Een kopje koffie of thee staat natuurlijk altijd voor u gereed!

Kijk ook eens op onze pagina FINANCIERING  voor  zeer gunstige financieringsvoorstellen voor auto’s vanaf 2008! Ook voor oudere auto’s zijn financieringen mogelijk, neem hiervoor contact met ons op, dan kunnen wij u een passend voorstel aanbieden!

December maand? AKTIE maand!

ELKE ZONDAG GEOPEND VAN 11 TOT 15 UUR!

Heel december geven wij 15%  korting zonder inruil op elke occasion!!

December op zichzelf is natuurlijk al een dure maand met o.a. sinterklaas en kerstmis, dus een mooie korting in deze maand bij aankoop van een occasion is natuurlijk altijd meegenomen! De korting van 15% geldt de gehele maand december bij aankoop van 1 van onze occasions zonder inruil!

Inruil is natuurlijk altijd mogelijk maar door de hoge korting zonder inruil wordt het voor u wel erg aantrekkelijk om uw auto zelf te verkopen. Als u toch wilt inruilen stuur ons dan een email naar info@ocheeze.nl met daarin het kenteken en de km stand van uw auto. Beschrijf de auto goed (dus krassen/deuken/roest/gebreken etc!) en voeg als het kan ook foto’s toe. Dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk een aanbieding van ons krijgt!

Deze aktie loopt dus de gehele maand december, u bent van harte welkom om in onze Corona proof showroom een kijkje te komen nemen.

Blijf allen gezond! En tot ziens aan de Industrieweg 31 te Heeze!

Marc Arnouts en Sem Steuten

CORONA VIRUS!

In de huidige tijd waarin het Coronavirus ons dwingt om goed en veilig met elkaar om te gaan, willen wij u graag in een veilige en comfortabele omgeving ontvangen!

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM nauwgezet en hebben daarom diverse aanpassingen gedaan binnen ons bedrijf. Zo blijft de handdruk achterwege, wij zorgen ervoor dat u bij binnenkomst de handen kan wassen of desinfecteren, wij nemen de minimale afstand van 1,5  meter in acht en wij maken alleen proefritten in het beslissingsstadium en met mondkapjes (dit houdt in dat als de auto u aanstaat, en we zijn akkoord met de prijs dat er daarna een proefrit wordt gemaakt. Als de auto fijn rijdt kunnen we zaken doen, als u de auto niet fijn vindt rijden dan doen we dus geen zaken dus het is absoluut geen koop verplichting!)

Laten we met zijn allen dit vervelende virus de juiste aandacht geven zodat we zo snel mogelijk weer in een normale en gezonde situatie met elkaar kunnen omgaan!

Direct contact opnemen

ocassioncentrum heeze

Showroom
Maandag 12.00 – 17.00
Dinsdag 12.00 – 17.00
Woensdag 12.00 – 17.00
Donderdag 12.00 – 17.00
Vrijdag 12.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 15.00
Zondag 11.00 – 15.00

 

Ook buiten onze openingstijden kunt u onze auto’s komen bezichtigen, maar neem dan wel eerst even contact met ons op! Dan proberen we samen om een voor bedie partijen geschikte tijd te vinden!